AEG Exclusief Verlengde Waarborg

Logo AEG

Registratie 5 Jaar Waarborg

Eén van de grootste voordelen van het AEG Exclusief gamma is de upgrade van 2 jaar waarborg naar 5 jaar waarborg. Dit gaat echter niet vanzelf. U moet zich registreren op de AEG website en daar uw factuur & serienummers inladen en doorsturen. Enkel indien dit gebeurd is en er ook bevestiging is verstuurd dan is de 5 jaar waarborg actief. Gelieve dus ook te registreren via volgende Website

https://www.aeg.be/nl-be/mypages/register-a-product/

Anker

[]

AEG Mastery Range

De nieuwe AEG Mastery Range werkt op unieke manieren met u samen om uw kookervaring op een hoger niveau te brengen. Elk toestel is gereed om een unieke rol te spelen en perfect samen te werken met u. Elk toestel reageert onmiddellijk op uw verschillende opdrachten.

Anker

[]

AEG Mastery Collection

Van braadpan tot conische sauspan, een volledige reeks van stapelbare premium potten en pannen om het beste te halen uit elk recept. Maak een zijdezachte bechamelsaus met de puntzeef. Schroei Sint-Jacobsvruchten tot in de perfectie met weinig tot geen olie in onze beste antiaanbak braadpan. Met de beste kooksets kunt u de beste resultaten behalen.