Bosch Exclusiv Waarborg

Logo Bosch

Registratie 5 Jaar Waarborg

Eén van de grootste voordelen van het Bosch EXCLUSIV gamma is de upgrade van 2 jaar waarborg naar 5 jaar waarborg. Dit gaat echter niet vanzelf. U moet zich registreren op de Bosch website en daar uw factuur & serienummers inladen en doorsturen. Enkel indien dit gebeurd is en er ook bevestiging is verstuurd  dan is de 5 jaar waarborg actief. Gelieve dus ook te registreren via volgende Website

https://www.bosch-home.be/nl/mybosch/registratie

Anker

[]

Het Bosch Exclusive Gamma

STANDAARD DE HOOGSTE KWALITEIT

Bosch EXCLUSIV is een exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur van Bosch die standaard wordt uitgerust met bijzondere extra's. Naast kwaliteit en duurzaamheid, staat comfort hoog in het vaandel. Innovatieve technieken verlichten huishoudelijke taken en maken het gebruik ervan extra comfortabel. Zoals SoftClose deursluiting op Exclusiv koelkasten, chrome designdetails op wasmachines en drogers en extra geluidsisolatie. Met EXCLUSIV apparaten ervaart u een buitengewoon gevoel van exclusieve meerwaarde.

Exclusiv Oven
Exclusiv Wasmachine
Anker

[]

PLUSPUNTEN VAN EXCLUSIV

Gecertificeerde verkooppunten

EXCLUSIV apparaten worden enkel verkocht bij gecertificeerde verkooppunten. Alle verkopers zijn getraind en gespecialiseerd. U kunt dus vertrouwen op een productadvies dat perfect op uw wensen aansluit.

Garantieverlenging

Bosch biedt op alle apparatuur standaard 2 jaar garantie. Op alle EXCLUSIV apparaten is er daarnaast 3 jaar extra garantie, zodat u 5 jaar zorgeloos van uw Bosch EXCLUSIV apparaat kunt genieten.

Exclusieve service

Mocht er zich in de toekomst een probleem voordoen met uw apparaat, dan bent u verzekerd van de juiste service door de Bosch EXCLUSIV service partner of het Bosch serviceteam. De Bosch EXCLUSIV service partner is gecertificeerd - en dus gespecialiseerd in het repareren van uw apparaat.

Luxe extra's

Met een EXCLUSIV apparaat bent u verzekerd van een luxe uitgerust apparaat, met comfortabele extra's.