Siemens Extra Klasse Waarborg

Logo Siemens

Registratie 5 Jaar Waarborg

Eén van de grootste voordelen van het Siemens Extra-Klasse gamma is de upgrade van 2 jaar waarborg naar 5 jaar waarborg. Dit gaat echter niet vanzelf. U moet zich registreren op de Siemens website en daar uw factuur & serienummers inladen en doorsturen. Enkel indien dit gebeurd is en er ook bevestiging is verstuurd dan is de 5 jaar waarborg actief. Gelieve dus ook te registreren via volgende website

https://www.siemens-home.bsh-group.com/be/nl/mysiemens/registratie

Anker

[]

Het Siemens Extra Klasse Gamma

EXTRAKLASSE VAN SIEMENS : ALTIJD IETS EXTRA'S

Reeds jarenlang weet u dat wanneer u voor een Extraklasse-huishoudtoestel van Siemens kiest, u veel meer in huis haalt dan alleen innoverende technologie. U voorziet uw thuis immers altijd van iets extra's: extra toesteluitrusting om uw dagelijkse huishoudtaken net iets eenvoudiger en comfortabeler te maken. Exclusief design op maat van uw specifieke behoeften – en niet in het minst extra advies en service van een van de vele Extraklasse-speciaalzaken bij u in de buurt. Of het nu om een wasmachine, droogautomaat of vaatwasser van de Siemens Extraklasse gaat, de voordelen van deze hoogwaardige Siemens-huishoudtoestellen zullen niemand ontgaan.

Anker

[]

PLUSPUNTEN VAN EXTRAKLASSE

De Siemens extraKlasse wasmachines en drogers hebben veel handige functies zoals speciale was- en droogprogramma's. Bovendien zijn ze voorzien van het stijlvolle extraKlasse design, te herkennen aan de witte, ronde binnenrand met het logo erin.

De Siemens extraKlasse koelkasten hebben stijlvolle, roestvrijstalen handgrepen en een extra voorraadbox of crisperBox voor nog meer ruimte. Maak met de flexShelf gemakkelijk meer ruimte voor bijvoorbeeld een taart of schotel.

De Siemens extraKlasse bakovens en fornuizen hebben het softClose deursysteem en een 3-voudige telescopische rails. Hiermee schuift u de roosters gemakkelijk, stabiel en recht uit de oven.